Kiirettä pitää näiden kelien kanssa. Tänään oli kumminkin hyvä päivä vetää toinen maalikerros eilen maalattuun pintaan. Tekeillä on myös uusia osia veneen telineeseen ja nekin vetelin maalilla toiseen kertaan jotta kestävät aikaa. Tässä nyt kuva sisältä. Mikä ero onkaan maalatulla ja maalaamattomalla pinnalla! Ei tässä kannata liian hienosti maalata kuitenkaan koska päälle tulee joskus lämpöeristeet, mutta maalaus on silti tarpeen ruostumista vastaan. Ulkoapäin vene maalataan kolmekin kertaa mutta sisälle riittänee kaksi kerrosta. Maali on tätä hyvää 2-komponenttimaalia. Ei yksikomponenttisetkaan mitään huonoja ole mutta lämpöeristyksen jälkeen pintaa ei näe enää koskaan eikä tiedä mitä siellä tapahtuu niin on ihan kiva laittaa kunnon maali.

maalausp%C3%A4iv%C3%A4%202%20005-normal.

Tänään panostin ruokataukoon. Työn ohessa syötävät einekset jouduttaa työtä omalla tavallaan mutta kyllä trangialla kokattu thai-kuutio antoi eri puhtia loppupäivään. Aito trangiahan tämä ei ole vaan halpisversio jonka kokoonpano on typerämpi; liekin ja kattilan väliin pääsee tuuli puhaltamaan. Olisin halunnut laittaa ruuat korkealla kannella mutta siellä on tulenarkaa pressua ympärillä ja siksi tyydyin syömään tässä isänmaan päällä. Joinpa puolen litran energiajuomankin.

maalausp%C3%A4iv%C3%A4%202%20003-normal.

Lopuksi imuroin veneen ja siitä on kohtalainen mieli. Olin kyllä siivonnut veneen lakaisemalla alussa mutta ylimääräinen siisteys on kiva näin sekavassa työympäristössä ja kosteuden sitoutuminen ruostepölyyn ehkä nyt väheni. Ja olinhan eilen hionut ruostetta niin että pölinä kävi ja naama oli mustana.